Werken bij

Altijd op zoek naar nieuw talent

DigiNova is altijd op zoek naar nieuw talent om onze ontwikkel en operationele teams aan te vullen. Ben je proactief, gretig, en echte teamspeler en klaar voor een nieuw avontuur – solliciteer bij ons!

Wie wij zijn

Bij DigiNova willen wij de wereld een stapje verder helpen. Dit doen we door de kwaliteit van leven en zorg te verbeteren d.m.v. de inzet van onze robots en onze software. Wij geloven sterk in het leren van onze omgeving (en onze fouten) en in het delen van kennis. Kwaliteit verwachten we van onszelf en van onze partners. Voor nieuwe kennis, ideeën of suggesties staan we altijd open. Als collega’s zien we elkaar als familie en we proberen elkaar zo goed mogelijk tegemoet te komen in, al dan niet persoonlijke, wensen. Daarnaast zijn we flexibel als het aankomt op werktijden en werken vanuit huis. De goede sfeer houden we erin door regelmatig een borrel te drinken op vrijdag en af en toe een uitstapje te maken. Wil jij meebouwen aan onze groeiende organisatie? Je bent van harte welkom!

Vacatures

Full Stack Developer
full- of parttime
Delft
Medior DevOps Engineer
full- of parttime
Delft
Junior/Medior FrontEnd Developer
full- of parttime
Delft
Junior/Medior Mobile Developer
full- of parttime
Delft

Stages

Stagiair Communicatie
stage
Delft

Geïnteresseerd in wie wij zijn en wat wij doen, maar staat jouw droomvacature hier niet tussen? Geen punt, we gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Wie weet weten we helemaal niet dat we eigenlijk naar jou op zoek zijn!

Pas jij bij ons?

Neem vooral contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact met ons op