Over DigiNova

Vooruitgang

Verandering en vooruitgang zijn nodig. Dat geldt bijvoorbeeld voor de zorg, waar de door vergrijzing toenemende zorgbehoefte op gespannen voet staat met personeelsschaarste en betaalbaarheid. Vooruitgang is ook nodig in de zakelijke sfeer: hoe houd je als ondernemer grip op een wereld die door de digitale revolutie voortdurend verandert?

DigiNova denkt mee hoe we die dynamiek op een positieve manier vorm kunnen geven, zonder verspilling van menskracht, goederen en kapitaal. Onze robottoepassingen zijn de praktische vertaling hiervan en bijdragen aan vooruitgang en ontwikkeling.

Waarom we doen wat we doen...

Missie DigiNova

Het is onze missie de kwaliteit van leven en zorg te verbeteren te midden van een veranderende maatschappij. Marktgericht denken waarbij niet de robot de aandacht krijgt, maar de uitdaging die om een “robot” vraagt.

We vinden dit belangrijk omdat onze maatschappij aan de vooravond staat van een nieuwe digitale revolutie, waar veranderingen elkaar steeds sneller zullen opvolgen. Die veranderingen zijn nodig als antwoord op onze vergrijzende maatschappij.

Diginova werkt aan vernieuwing door organisaties te ondersteunen bij nieuwe ‘robots’ die direct ingezet kunnen worden zoals Pepper. Een robot van een hoog kwaliteitsniveau waarbij zelfstandigheid en acceptatie voorop staan.

DigiNova stimuleert vernieuwing door ervaringen te delen en organisaties van elkaar te laten leren, zodat vernieuwing bereikbaar en breed toepasbaar wordt.

Wat wij doen

DigiNova helpt organisaties innoveren met robots. Neem met ons de eerste stappen bij het inzetten van robots binnen uw organisatie. We combineren design met strategie en ontwikkeling om zo snel mogelijk van idee naar de robots in praktijk te gaan. Want in de praktijk zijn de robots van meerwaarde. ?

Human-Machine Interaction

Wij geven aandacht aan de interactie tussen mens en robot door een zo’n natuurgetrouwe weergave te maken van het “gesprek”. We optimaliseren hierbij de mogelijkheden van de stem, het scherm en de mimiek.

Service Design

De interactie met de robot is een onderdeel van het behalen van een groter doel. Door de totale journey van de klant te begrijpen, kunnen de verschillende medewerkers, processen en touchpoints op elkaar afgestemd worden voor een optimaal resultaat.

Quality Assurance

Vanuit ons kwaliteitskader hanteren wij een standaard procesaanpak ondersteund met hoogwaardig materiaal en goed blijven luisteren, hiermee zorgen wij dat verwachtingen waargemaakt worden.

Robotisering Consultancy

Ons consultancy team bestaat uit ervaren specialisten, niet alleen in hoe een robot toepassing te ontwikkelen, maar ook hoe een organisatie mee te nemen in de verschillende fases. Onze consultants begeleiden van het moment van visievorming tot en met een geaccepteerde in gebruik name. Consultancy die zich direct terugverdient.

Robot App Development

Wij bouwen de applicatie voor op de robot en halen daarbij het maximale uit de robot. Zo maken we gebruik van spraak, navigatie, animaties (bewegingen) voor de robot. De applicaties draaien op Android en kunnen dan ook ingezet worden op Android tablets en telefoons.

Training (online / op locatie)

Wij geven trainingen op het gebied van robotisering strategie, robot app development en het robot deployment proces. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van applicaties voor robots bent u ook voor training aan het juiste adres bij DigiNova.

Ook benieuwd wat robots voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact op met DigiNova. Wij helpen u graag te innoveren met robots.

Contact